BILDA INVEST

е инвестиционна компания с основна дейност придобиване и управление на активи в сферата на недвижимото имущество.
Основните сегменти на строителство на Билда Инвест са семейни комплекси - кооперации и луксозни къщи и търговски и индустриални обекти.
Прагматици по природа, поставяме функционалността и конструктивните решения за водещи в нашите сгради, като с лекота се допълват от модерен градски дизайн.
Когато изграждаме дом за вашето семейство, строим според изискванията, които сами имаме за него: да е разумна и устойчива във времето инвестиция с висок коефициент на съотношение между цена и качество;
да е функционален и практичен, изграден с изпитани през годините материали.
Считаме подобряването облика на средата, в която живеем, за своя отговорност. Затова нашите сгради се съобразяват с градската среда и я допълват представяйки нова, по-добра нейна версия.
Знаем, че  за мястото, в което се помещава бизнесът ви бързите транспортни връзки и представителния шоурум са ключови и изграждаме търговски площи и индустриални халета на комуникативни места и с бърз достъп до основните пътни артерии в града и извън него. Водим се от безкомпромисен принцип за максимална функционалност и практичност на  съораженията. Вярваме, че пътят към успеха на съвременния бизнес минава  и през новите технологии и оборудваме нашите индустриални сгради с последно поколение умни системи.